Handgemaakte Producten

 

Soms wil je gewoon iets anders. Soms wil je iets unieks. Samen met bekende Instagram mama’s ontwerpen wij regelmatig nieuwe producten. Deze producten zijn geïnspireerd op hun eigen kindje. Dit zijn altijd limited edition producten. Op is echt op.

Daarnaast zijn er zo ontzettend veel startende vrouwen met waanzinnig veel naaitalent die de mooiste producten maken of ontwerpen. Als we een nieuw merk tegenkomen dan laten wij deze graag zien! Ontdek nieuwe stijlen en laat je verrassen door de verzameling van handgemaakte producten die je bij geen enkele andere webshop tegen zal komen. 

 

Unieke Producten

Je hoeft geen ontwerper te zijn om creatief te zijn of om ontzettend leuke ideeën te hebben van wat voor soort producten je graag wil helpen. Samen met Instagram mama’s hebben wij enkele producten volgens hun wensen ontworpen. Deze producten worden eenmalig aangeboden op onze shop. Op deze manier hebben wij altijd unieke producten in onze shop. Gemaakt voor mama’s, door mama’s. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Neem dan contact met ons op via Instagram @babybaai

 

Nieuwe merken

In Nederland zijn er heel veel moeders die een eigen bedrijfje beginnen voor hun handgemaakte producten. Wij steunen deze startende ondernemers graag! Daarom laten wij hier een klein deel van hun collecties zien. Bij ieder merk staat altijd een Instagram feed, zodat je direct kan zien wat voor producten ze nog meer gemaakt hebben. Wil jij jouw eigen babyuitzet laten ontwerpen door één van deze mama’s? Neem dan direct contact met ze op via Instagram of steun ze door hun leuke producten in onze shop te kopen.

 

Volg ons op social media om niks te missen van onze limited edition producten.

Instagram did not return a 200.