Handgemaakte Producten

 

Soms wil je gewoon iets anders. Soms wil je iets unieks. Samen met bekende Instagram mama’s ontwerpen wij regelmatig nieuwe producten. Deze producten zijn geïnspireerd op hun eigen kindje. Dit zijn altijd limited edition producten. Op is echt op.

Daarnaast zijn er zo ontzettend veel startende vrouwen met waanzinnig veel naaitalent die de mooiste producten maken of ontwerpen. Als we een nieuw merk tegenkomen dan laten wij deze graag zien! Ontdek nieuwe stijlen en laat je verrassen door de verzameling van handgemaakte producten die je bij geen enkele andere webshop tegen zal komen. 

 

24,95 incl btw

Handgemaakte producten

Speenkoord – Unicorn

12,95 incl btw
8,95 incl btw
Korting!
39,95 29,95 incl btw
8,95 incl btw
7,95 incl btw

Unieke Producten

Je hoeft geen ontwerper te zijn om creatief te zijn of om ontzettend leuke ideeën te hebben van wat voor soort producten je graag wil helpen. Samen met Instagram mama’s hebben wij enkele producten volgens hun wensen ontworpen. Deze producten worden eenmalig aangeboden op onze shop. Op deze manier hebben wij altijd unieke producten in onze shop. Gemaakt voor mama’s, door mama’s. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Neem dan contact met ons op via Instagram @babybaai

 

Nieuwe merken

In Nederland zijn er heel veel moeders die een eigen bedrijfje beginnen voor hun handgemaakte producten. Wij steunen deze startende ondernemers graag! Daarom laten wij hier een klein deel van hun collecties zien. Bij ieder merk staat altijd een Instagram feed, zodat je direct kan zien wat voor producten ze nog meer gemaakt hebben. Wil jij jouw eigen babyuitzet laten ontwerpen door één van deze mama’s? Neem dan direct contact met ze op via Instagram of steun ze door hun leuke producten in onze shop te kopen.

 

Volg ons op social media om niks te missen van onze limited edition producten.

Zoals beloofd nog enkele tips over hoe ik mijn peuter heb overleefd tijdens het ziek zijn. Het vervelendste probleem waar ik tegenaan liep was de misselijkheid. Iedere keer als ze bij me kwam zitten en tegen mijn buik aan leunde, moest ik weer overgeven. Mijn tips zijn natuurlijk niet op iedereen van toepassing, maar dit is wat ik deed om ermee overweg te kunnen:
.
1: Laat het gebeuren. Proberen niet over te geven is soms vele malen vervelender dan gewoon alles eruit gooien. Dan is dat draaiende gevoel in de maag in ieder geval weg.
.
2: Zorg dat je geen lege maag hebt. Hoe gek het ook klinkt... overgeven op een lege maag en gal spuwen is vele malen erger dan een glas water weer uitspugen. Iedere keer als ik mijn maag voelde draaien, dan dronk ik zo snel mogelijk een glas water. Ik wist dat het er direct weer uit zou komen, maar het overgeven ging in ieder geval soepeler.
.
3: Kijk of er iets is wat jou helpt tegen de misselijkheid. Veel mensen hebben hun eigen tips met wat kan helpen tegen misselijkheid. Bijvoorbeeld gemberthee. Hoe gek het ook klinkt, voor mij helpt volle chocolademelk heel erg. Het onderdrukt direct de honger, zit bomvol suiker dus er komt weer wat energie binnen en meestal blijf ik het binnenhouden. Tijdens mijn zwangerschap, dronk ik 's ochtends een kop chocolademelk tegen de ochtendmisselijkheid. Tegenwoordig doe ik dat ook wanneer ik ziek ben. Iemand anders hier ook ervaring mee?
.
.
.
.
.
#babybaai #mamaziek #blog #blogger #blogmama #mamablog #mamablogger #mamabloggers #momlife #mumlife #instamom #momsofinstagram #motherhood #gezin #moederschap #familieleven #moederleven #familie #instablog
Zoals beloofd nog enkele tips over hoe ik mijn peuter heb overleefd tijdens het ziek zijn. Het vervelendste probleem waar ik tegenaan liep was de misselijkheid. Iedere keer als ze bij me kwam zitten en tegen mijn buik aan leunde, moest ik weer overgeven. Mijn tips zijn natuurlijk niet op iedereen van toepassing, maar dit is wat ik deed om ermee overweg te kunnen: . 1: Laat het gebeuren. Proberen niet over te geven is soms vele malen vervelender dan gewoon alles eruit gooien. Dan is dat draaiende gevoel in de maag in ieder geval weg. . 2: Zorg dat je geen lege maag hebt. Hoe gek het ook klinkt... overgeven op een lege maag en gal spuwen is vele malen erger dan een glas water weer uitspugen. Iedere keer als ik mijn maag voelde draaien, dan dronk ik zo snel mogelijk een glas water. Ik wist dat het er direct weer uit zou komen, maar het overgeven ging in ieder geval soepeler. . 3: Kijk of er iets is wat jou helpt tegen de misselijkheid. Veel mensen hebben hun eigen tips met wat kan helpen tegen misselijkheid. Bijvoorbeeld gemberthee. Hoe gek het ook klinkt, voor mij helpt volle chocolademelk heel erg. Het onderdrukt direct de honger, zit bomvol suiker dus er komt weer wat energie binnen en meestal blijf ik het binnenhouden. Tijdens mijn zwangerschap, dronk ik 's ochtends een kop chocolademelk tegen de ochtendmisselijkheid. Tegenwoordig doe ik dat ook wanneer ik ziek ben. Iemand anders hier ook ervaring mee? . . . . . #babybaai #mamaziek #blog #blogger #blogmama #mamablog #mamablogger #mamabloggers #momlife #mumlife #instamom #momsofinstagram #motherhood #gezin #moederschap #familieleven #moederleven #familie #instablog
Ziek, ziek, ziek. Mama's horen het huishouden draaiende te houden en 24/7 voor de kinderen beschikbaar te zijn. Wat een ellende als je als moeder ziek bent. Na een week waarin ik bijna niks kon doen, heb ik in ieder geval wel allerlei nieuwe dingen ontdekt om het mezelf makkelijker te maken. .
Natuurlijk steunt mijn partner me zoveel mogelijk, maar hij werkt de hele vakantie 12 uur per dag. Het grootste deel van de dag zit ik alleen thuis met onze dochter (3). Als mijn partner om 1 uur 's nachts thuis kwam van zijn baan, dan begon hij direct met alle pakketjes van de shop inpakken. Soms was hij hier tot 3 of 4 uur 's ochtends mee bezig. Daarna gelijk naar bed en 's ochtends weer vroeg eruit om de pakketjes nog naar het postkantoor te brengen voordat hij weer naar zijn werk moest. Allemaal zodat ik op bed kon blijven liggen.
.
Met 40 graden koorts en een hardnekkige buikgriep zat er bij mij ook niet veel beweging in 😅
.
Het eerste wat hielp, was mijn dochter overal in betrekken. Zij zag dat ik aan het spugen was. Ze begreep heel goed dat ik ziek was. Ze hobbelde al snel de hele dag met een emmer achter me aan. Ze zei dat ik op de bank moest liggen en uit zichzelf maakte ze een washandje nat en legde ze dat op mijn voorhoofd. Precies zoals ik bij haar doe wanneer ze koorts heeft.
Ziek, ziek, ziek. Mama's horen het huishouden draaiende te houden en 24/7 voor de kinderen beschikbaar te zijn. Wat een ellende als je als moeder ziek bent. Na een week waarin ik bijna niks kon doen, heb ik in ieder geval wel allerlei nieuwe dingen ontdekt om het mezelf makkelijker te maken. . Natuurlijk steunt mijn partner me zoveel mogelijk, maar hij werkt de hele vakantie 12 uur per dag. Het grootste deel van de dag zit ik alleen thuis met onze dochter (3). Als mijn partner om 1 uur 's nachts thuis kwam van zijn baan, dan begon hij direct met alle pakketjes van de shop inpakken. Soms was hij hier tot 3 of 4 uur 's ochtends mee bezig. Daarna gelijk naar bed en 's ochtends weer vroeg eruit om de pakketjes nog naar het postkantoor te brengen voordat hij weer naar zijn werk moest. Allemaal zodat ik op bed kon blijven liggen. . Met 40 graden koorts en een hardnekkige buikgriep zat er bij mij ook niet veel beweging in 😅 . Het eerste wat hielp, was mijn dochter overal in betrekken. Zij zag dat ik aan het spugen was. Ze begreep heel goed dat ik ziek was. Ze hobbelde al snel de hele dag met een emmer achter me aan. Ze zei dat ik op de bank moest liggen en uit zichzelf maakte ze een washandje nat en legde ze dat op mijn voorhoofd. Precies zoals ik bij haar doe wanneer ze koorts heeft. "Mama ik ga zachtjes spelen, doe maar slaapie". . Er werden ook veel pogingen gedaan om mij beter te maken met haar dokterskoffertje. Ik kreeg zelfs aardig wat ledematen in keukenpapier gewikkeld, maar ik kon in ieder geval rustig blijven liggen en zij had het ook naar haar zin. Morgen meer. . Wat helpt bij jou? . . . . . #babybaai #mamaziek #blog #blogger #blogmama #mamablog #mamablogger #mamabloggers #momlife #mumlife #instamom #momsofinstagram #motherhood #gezin #moederschap #familieleven #moederleven #familie #instablog
Hiep hiep hoera, we bestaan vandaag twee jaar! Het is vandaag precies twee jaar terug dat we onze allereerste bestelling kregen op kindertuigjes.nl. Kindertuigjes was onze eerste webshop. Binnen een jaar zijn we begonnen met het oprichten van ons eigen merk, MijnNami. Daarna ontstond al snel een behoefte voor een webshop waar babyproducten centraal stonden en niet de kindertuigjes. Dit werd babybaai.nl.
.
We hebben dus absoluut niet stil gezeten! Wat een rollercoaster is onze reis tot nu toe geweest. Van thuiszittende mama met chronische pijn en twee slecht betaalde banen, die haar studie niet meer kon betalen, tot entrepreneur. .
Ik kan me nog herinneren hoe ik mijn partner midden in de nacht wakker maakte en hem vertelde dat we een webshop gingen beginnen. “O, ok.” Hij draaide zich om en sliep verder. De volgende ochtend werd al snel duidelijk dat hij dit niet gedroomd had. Ik ging dit doorzetten. Ik kon mijn studie nog twee maanden betalen en dan was het klaar. Al mijn spaargeld, een schokkende 400 euro, investeerde ik in een voorraad kindertuigjes. Wat waren we nerveus en wat hebben we gehuild toen onze allereerste bestelling zelfs een dag voor de lancering van de webshop binnen kwam. Zou het goed gaan komen? De spanning hield bij ons aan. De dag daarop was er weer een bestelling, de dag daarna ook. Binnen een maand waren we uitverkocht. Ondertussen hebben we al bijna 9000 bestellingen voor jullie mogen inpakken. Op naar de 10.000!
.
We zijn dankbaar voor iedere klant, voor iedere brandrep en voor iedere fan van onze producten. Jullie zijn degenen die ons leven hebben veranderd. Om het te vieren hebben we op onze webshops 10% korting op de hele bestelling. Gebruik de kortingscode: “2jaar”.
.
.
.
.
.
#mijnnami #babybaai #webshop #babyshop #droombaan #passie  #bedrijf  #ondernemen #ondernemendevrouwen #letsgo #mombitious #girlboss #girlbossnl #eigenbedrijf #workingwoman #ladybosslife #vrouwelijkeondernemer #moedersmetambitie  #hardwerken #dutchgirlboss
Hiep hiep hoera, we bestaan vandaag twee jaar! Het is vandaag precies twee jaar terug dat we onze allereerste bestelling kregen op kindertuigjes.nl. Kindertuigjes was onze eerste webshop. Binnen een jaar zijn we begonnen met het oprichten van ons eigen merk, MijnNami. Daarna ontstond al snel een behoefte voor een webshop waar babyproducten centraal stonden en niet de kindertuigjes. Dit werd babybaai.nl. . We hebben dus absoluut niet stil gezeten! Wat een rollercoaster is onze reis tot nu toe geweest. Van thuiszittende mama met chronische pijn en twee slecht betaalde banen, die haar studie niet meer kon betalen, tot entrepreneur. . Ik kan me nog herinneren hoe ik mijn partner midden in de nacht wakker maakte en hem vertelde dat we een webshop gingen beginnen. “O, ok.” Hij draaide zich om en sliep verder. De volgende ochtend werd al snel duidelijk dat hij dit niet gedroomd had. Ik ging dit doorzetten. Ik kon mijn studie nog twee maanden betalen en dan was het klaar. Al mijn spaargeld, een schokkende 400 euro, investeerde ik in een voorraad kindertuigjes. Wat waren we nerveus en wat hebben we gehuild toen onze allereerste bestelling zelfs een dag voor de lancering van de webshop binnen kwam. Zou het goed gaan komen? De spanning hield bij ons aan. De dag daarop was er weer een bestelling, de dag daarna ook. Binnen een maand waren we uitverkocht. Ondertussen hebben we al bijna 9000 bestellingen voor jullie mogen inpakken. Op naar de 10.000! . We zijn dankbaar voor iedere klant, voor iedere brandrep en voor iedere fan van onze producten. Jullie zijn degenen die ons leven hebben veranderd. Om het te vieren hebben we op onze webshops 10% korting op de hele bestelling. Gebruik de kortingscode: “2jaar”. . . . . . #mijnnami #babybaai #webshop #babyshop #droombaan #passie #bedrijf #ondernemen #ondernemendevrouwen #letsgo #mombitious #girlboss #girlbossnl #eigenbedrijf #workingwoman #ladybosslife #vrouwelijkeondernemer #moedersmetambitie #hardwerken #dutchgirlboss
Verkopen is niet altijd even makkelijk. Sterker nog het is een slagveld. Vandaag weet een situatie erg goed onder mijn huid te komen. 
Wij verkopen ook via Bol. Vandaag werden er hier ineens een aantal producten afgesloten. Bol had geconcludeerd dat de prijs niet markt conform (lees: te hoog) is. De prijs moet omlaag of we kunnen deze artikelen niet langer verkopen. Sterker nog, de prijs moet zoveel omlaag dat wij er verlies op draaien als we het via Bol zouden verkopen. 
Toch blijft de support service van Bol hoog en laag volhouden dat ze het product ergens anders binnen Nederland goedkoper hebben gezien. Een product waarvan wij de groothandelrechten hebben. “Nee mevrouw, we hebben hier echt een andere aanbieder staan, voor de helft van de prijs, maar we kunnen u niet vertellen wie het is.” Ik heb gezocht, maar ik kan echt niks vinden. “U kunt het buiten ons platform vinden, maar wij mogen niet zeggen wie het is.” Ben ik verdomme Cluedo aan het spelen?

Hoe zit het eigenlijk met deze producten die in het magazijn van Bol liggen? “Als u de prijs verlaagd dan kunt u deze gewoon verkopen of u kunt ervoor kiezen om deze producten terug te laten sturen.” Wel lekker makkelijk dat Bol er hoe dan ook aan zal verdienen. Ik kan de producten met verlies verkopen en ze krijgen commissie, ik kan niks doen en ze krijgen opslagkosten of ik kan alle producten terug laten sturen en dan moet ik per artikel inpakkosten betalen plus de bijkomende verzendkosten. Daar zit ik dan mooi mee.

Ik heb Bol de facturen met onze inkoopprijzen aangeboden. Daarop zien ze direct dat de prijs die ze van ons vragen niet realistisch is, maar deze documenten willen ze niet inzien. De CEO van dit desbetreffende merk hadden we op een andere lijn, hij liet aan Bol weten dat hij alleen via ons aan Nederland levert. Maakt dat Bol iets uit? Natuurlijk niet. Zij blijven stug volhouden dat onze prijzen niet markt conform zijn, want dat is wat de software zegt. Producten waarvoor wij zelf de prijsrichtlijnen hebben opgesteld toen we deze in Nederland introduceerden. Nou, daar zakt toch echt mijn broek van af.

Dag vrije middag.

#babybaai#retailer #werkendemama #werkendemoeder #dutchgirlboss
Verkopen is niet altijd even makkelijk. Sterker nog het is een slagveld. Vandaag weet een situatie erg goed onder mijn huid te komen. Wij verkopen ook via Bol. Vandaag werden er hier ineens een aantal producten afgesloten. Bol had geconcludeerd dat de prijs niet markt conform (lees: te hoog) is. De prijs moet omlaag of we kunnen deze artikelen niet langer verkopen. Sterker nog, de prijs moet zoveel omlaag dat wij er verlies op draaien als we het via Bol zouden verkopen. Toch blijft de support service van Bol hoog en laag volhouden dat ze het product ergens anders binnen Nederland goedkoper hebben gezien. Een product waarvan wij de groothandelrechten hebben. “Nee mevrouw, we hebben hier echt een andere aanbieder staan, voor de helft van de prijs, maar we kunnen u niet vertellen wie het is.” Ik heb gezocht, maar ik kan echt niks vinden. “U kunt het buiten ons platform vinden, maar wij mogen niet zeggen wie het is.” Ben ik verdomme Cluedo aan het spelen? Hoe zit het eigenlijk met deze producten die in het magazijn van Bol liggen? “Als u de prijs verlaagd dan kunt u deze gewoon verkopen of u kunt ervoor kiezen om deze producten terug te laten sturen.” Wel lekker makkelijk dat Bol er hoe dan ook aan zal verdienen. Ik kan de producten met verlies verkopen en ze krijgen commissie, ik kan niks doen en ze krijgen opslagkosten of ik kan alle producten terug laten sturen en dan moet ik per artikel inpakkosten betalen plus de bijkomende verzendkosten. Daar zit ik dan mooi mee. Ik heb Bol de facturen met onze inkoopprijzen aangeboden. Daarop zien ze direct dat de prijs die ze van ons vragen niet realistisch is, maar deze documenten willen ze niet inzien. De CEO van dit desbetreffende merk hadden we op een andere lijn, hij liet aan Bol weten dat hij alleen via ons aan Nederland levert. Maakt dat Bol iets uit? Natuurlijk niet. Zij blijven stug volhouden dat onze prijzen niet markt conform zijn, want dat is wat de software zegt. Producten waarvoor wij zelf de prijsrichtlijnen hebben opgesteld toen we deze in Nederland introduceerden. Nou, daar zakt toch echt mijn broek van af. Dag vrije middag. #babybaai#retailer #werkendemama #werkendemoeder #dutchgirlboss