MijnNami

MijnNami is een nieuw Nederlands merk wat zich richt op innovatieve en eco-vriendelijke producten voor baby ‘s en peuters.

MijnNami maakt gebruik van veel natuurlijke materialen, zoals bamboevezel. Bamboe is een milieuvriendelijk alternatief voor katoen. Bamboevezel is vele malen zachter dan katoen, absorbeert tot viermaal beter, is sneldrogend en van nature hypoallergeen en anti-bacterieel. Wereldwijd worden op kraamafdelingen in ziekenhuizen uitsluitend bamboe producten gebruikt, omdat dit onbetwist het beste is voor de kwetsbare babyhuid. Nu brengt MijnNami deze producten naar Nederland.

Scandinavisch Design

MijnNami biedt meer aan dan alleen maar hoge kwaliteit babyverzorgingsproducten. Ook op het gebied van babykamerstyling heeft MijnNami veel te bieden. Scandinavisch gevlochten babybumpers, knoopkussens, gevlochten babymatjes en babynestjes zoals nog nooit eerder gezien zijn op de Nederlandse markt. Allemaal gemaakt van eco-vriendelijke materialen.

Heb je jouw babyuitzet al bij elkaar en ben je niet specifiek naar iets op zoek? Ook dan kan MijnNami je verrassen. Van innovatieve babyproducten, zoals lepelflesjes en fruitspeentjes, tot medisch verantwoorde bijthandschoentjes om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten.

Wil je meer over MijnNami te weten komen? Volg ze op Instagram.

Instagram has returned invalid data.